Ειδικότητα Διασώστης – Πλήρωμα ασθενοφόρου Α΄εξάμηνο

Στις 20/12/2023 οι Σπουδαστές/-στριες της ειδικότητας Διασώστης- Πλήρωμα Ασθενοφόρου Γ΄ Εξαμήνου και μετά από αίτημα στην Πυροσβεστική υπηρεσία Γιαννιτσών και του τμήματος  ΕΚΑΒ Γιαννιτσών από τον εκπαιδευτή Μαλλιωτάκη Ευστράτιο, και οι δύο απάντησαν θετικά για την επίσκεψη των σπουδαστών στο πλαίσιο του μαθήματος ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ και στην ενότητα ζώνες Ασφαλείας , ο Υποδιοικητής κύριος  Κωνσταντίνου Λάζαρος  Αντιπύραρχος με το Εμπεριστατωμένο μάθημα μας  έλυσε πολλές απορίες στο θέμα των Μαζικών καταστροφών και τροχαίων ατυχημάτων, Εργαλεία απεγκλωβισμού, την σειρά υπηρεσιών που εμπλέκονται στο συμβάν.

Οι σπουδαστές με την σειρά τους  κατανόησαν το προαναφερθέν μάθημα λόγω των υψηλών γνώσεων και του κατανοητού τρόπου του μαθήματος, θα χαρούμε πολύ και για περαιτέρω συνεργασία με το Δ.ΙΕΚ Γιαννιτσών.

Κύριε Κωνσταντίνου Λάζαρε (Υποδιοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γιαννιτσών) σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το υψηλό επίπεδο γνώσεων που κατέχετε.

Εκπαιδευτής Μαλλιωτάκης Ευστράτιος, Σπουδαστές, και η Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Γιαννιτσών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο ΕΚΑΒ Γιαννιτσών και κυρίως στο Διασώστη κύριο Ριμαγμό Αστέριο για τις γνώσεις που έδωσε στους σπουδαστές.