ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 18-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας 18-22 Οκτωβρίου 2021

Για την Τετάρτη 20/10/2021 , το Δ.ΙΕΚ Γιαννιτσών θα παραμείνει λόγω τοπικής αργίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 18-22 ΟΚΤΩΒΡΗ

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021-2022 (2021Β)

Ανακοινώνεται το ωρολόγιο πρόγραμμα του χειμερινού εξαμήνου 2021-2022.
Καμία αλλαγή στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα δεν είναι εφικτή και επιτρεπτή (σύμφωνα με την παράγραφο 19 της υπ. αριθμ. πρωτ. Κ5/125563/05-10-2021 εγκύκλιου με θέμα: «Οδηγίες Για Την Έναρξη Εξαμήνων Κατάρτισης Και Την Έναρξη Εφαρμογής Των Ωρολογίων Προγραμμάτων Στα Δημόσια Ι.Ε.Κ.» της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ).
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα 13  τμήματα (8  τμήματα Α εξαμήνου και 5 τμήματα Γ εξαμήνου), που θα λειτουργήσουν κατά το χειμερινό εξάμηνο 2021Β στο ΔΙΕΚ Γιαννιτσών.
Καλή και Δημιουργική Χρονιά!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οδηγίες Πρόσβασης – Ασφάλειας:

Παρακαλούμε για την προσοχή σας.

Θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας

 • Η είσοδος στο κτίριο και τις αίθουσες διδασκαλίας γίνεται υποχρεωτικά με μάσκα προστασίας.
 • Η πρόσβαση στο κτίριο από καταρτιζόμενους και εκπαιδευτές θα πραγματοποιείται από διαφορετικές εισόδους για το Α΄εξάμηνο και το Γ΄εξάμηνο.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ Α΄εξάμηνο

 • Η είσοδος για το Α΄εξάμηνο θα πραγματοποιείται από την Κεντρική είσοδο του κτιρίου η οποία βρίσκεται στο ισόγειο, στο ισόγειο βρίσκονται επίσης και οι αίθουσες διδασκαλίας ΑΝΑΛΥΤΙΚΌΤΕΡΑ για τις ειδικότητες Α΄εξαμήνου

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ αιθ. 1

ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ αιθ. 2

ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ αιθ. 3

ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ αιθ. 4

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ αιθ. 5

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ αιθ. 6

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ αίθουσα ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΤΕΧΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ αίθουσα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

 • ο προαυλισμός – διαλείμματα για το Α΄ εξάμηνο κατάρτισης θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο στο μπροστινό προαύλιο  του κτηρίου στο ισόγειο τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας και ασφάλειας.
 • ο προαυλισμός – διαλείμματα για το Γ ΄ εξάμηνο κατάρτισης θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο στο πίσω προαύλιο  του κτηρίου στο ισόγειο τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας και ασφάλειας.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ για τις ειδικότητες  Γ΄εξάμηνου

ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ αιθ. 9

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ αιθ. 10

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ αιθ. 11

ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ αιθ. 12

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ αιθ. 13

 

Η είσοδος για το Γ΄εξάμηνο θα πραγματοποιείται από την είσοδο παράπλευρα του κτιρίου στο ισόγειο,  από όπου θα μεταφέρονται μέσω της εσωτερικής σκάλας; στο δεύτερο όροφο του κτηρίου στο δεύτερο όροφο του κτηρίου  βρίσκονται επίσης και οι αίθουσες διδασκαλίας τους.

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ

 • Στα διαλείμματα οι αίθουσες διδασκαλίας υποχρεωτικά αδειάζουν για να αεριστούν και να καθαριστούν – σύμφωνα με όσα ορίζουν τα πρωτόκολλα του Υπουργείου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

 • Οι σπουδαστές δεν θα εισέρχονται στη Γραμματεία ή το Γραφείο του Διεύθυνσης χωρίς προηγούμενη άδεια.

Καλή Χρονιά Κατάρτισης.

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021Β

Καλούνται οι καταρτιζόμενοι και το Διδακτικό προσωπικό του ΔΙΕΚ Γιαννιτσών αύριο Τετάρτη  13 Οκτωβρίου 2021, να προσέλθουν στον προαύλιο χώρο για την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου 2021Β.

Η προσέλευση θα γίνει αποκλειστικά ως εξής :

 • Οι πρωτοετείς σπουδαστές του Α εξαμήνου και οι Εκπαιδευτές τους, θα πρέπει να παρευρίσκονται στο ΔΙΕΚ στις 14.30
 • Οι δευτεροετείς σπουδαστές του Γ εξαμήνου και οι Εκπαιδευτές του θα πρέπει να παρευρίσκονται στο ΔΙΕΚ στις 16.00

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ όλη την διάρκεια και σε όλους τους χώρους του ΙΕΚ τηρώντας τις αποστάσεις και τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Ενημερώνουμε ότι θα προηγηθεί ενημέρωση από την Διοίκηση για αυτό και η είσοδος  στους εσωτερικούς χώρους του συγκροτήματος καθώς και σε αυτούς των γραφείων του ΙΕΚ  ΔΕΝ είναι δυνατή πριν από αυτή.

Μέτρα και προϋποθέσεις για την προσέλευση

Η κατάρτιση κατά το χειμερινό εξάμηνο 2021Β για όλα τα μαθήματα, τόσο θεωρητικά όσο και εργαστηριακά, θα πραγματοποιείται διά ζώσης, εφαρμόζοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού Covid-19 αλλά και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Όπως προβλέπεται στη σχετική κοινή υπουργική απόφαση (αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 55254/09.09.2021, ΦΕΚ 4187/τ.Β’/10.09.2021) είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους, καθώς και η τήρηση μέγιστων δυνατών αποστάσεων.

Επίσης, το διδακτικό προσωπικό και οι σπουδαστές όταν προσέρχονται στους χώρους του ΙΕΚ, οφείλουν υποχρεωτικά να έχουν μαζί τους  επιδεικνύοντας μία από τις εξής προϋποθέσεις:

 •  έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού για Covid-19, τον οποίο έχουν ολοκληρώσει (και τη 2η δόση) προ τουλάχιστον 14 ημερών, ή
 •  πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου, ή
 •  βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος σε εργαστηριακό έλεγχο (rapid ή PCR) για κορονοϊό 2 φορές την εβδομάδα, με δική τους δαπάνη, που έχει διενεργηθεί έως 48 ώρες πριν την προσέλευσή τους στο ΙΕΚ, κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Ιδιαίτερα για τη Δευτέρα, πρώτη μέρα προσέλευσης, θα πρέπει να επιδείξουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος σε εργαστηριακό έλεγχο (rapid ή PCR) που έχει διενεργηθεί έως 48 ώρες πριν την προσέλευσή τους.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ 2021Β΄

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ 2021Β΄

ΤΗΡΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ COVID

 

Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί και το Ωρολόγιο Πρόγραμμα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021Β

Σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ.Ν., σχετικά με τη διαδικασία ανάθεσης μαθημάτων στο τρέχον εξάμηνο, θα πρέπει κάθε Δ.ΙΕΚ να καταρτίζει και να ανακοινώνει το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων για κάθε ειδικότητα, πριν την έναρξη της διαδικασίας των αναθέσεων μαθημάτων, προκειμένου να είναι διαθέσιμο στους υποψηφίους εκπαιδευτές κατά τη δήλωση μαθημάτων.

Μπορείτε στα συνημμένα αρχεία να δείτε το προτεινόμενο ωρολόγιο πρόγραμμα για κάθε ειδικότητα στο ΔΙΕΚ Γιαννιτσών ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, όπως έχει ήδη διαμορφωθεί.

Το πρόγραμμα θα ακολουθηθεί κατά τη διαδικασία των αναθέσεων.

Το τελικό εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα με τα στοιχεία των διδασκόντων, θα αναρτηθεί μετά την ολοκλήρωση των αναθέσεων μαθημάτων στους εκπαιδευτές.

ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Δ.ΙΕΚ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2021Β

Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας απευθύνει στα ενταγμένα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για δήλωση μαθημάτων ανά Δ.ΙΕΚ και Ειδικότητα για ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία και η οποία θα αφορά σε μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου κατάρτισης 2021Β.
Η δήλωση των μαθημάτων θα γίνεται στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης (mitrooiek.minedu.gov.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες δήλωσης μαθημάτων, από την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:00 έως την Κυριακή 10  Οκτωβρίου 2021 και ώρα 20:00.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε από τα επισυναπτόμενα αρχεία σχετικά με την Απόφαση έγκρισης λειτουργίας Τμημάτων Α’ εξαμήνου, καθώς και τους Πίνακες Τμημάτων Α’ και Γ’ εξαμήνου.

Τμήματα Γ ΕΞΑΜΗΝΟ

Τμήματα Α ΕΞΑΜΗΝΟ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 2021Β

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Δ.ΙΕΚ

Η  διοικητική επαλήθευση των δικαιολογητικών των αιτήσεων του ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Δ.ΙΕΚ ολοκληρώθηκε.

Υποβολή αιτημάτων  επανεξέτασηςαποκλειστικά επί συγκεκριμένου/ων πεδίου/ων, έως την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00.

Αίτημα επανεξέτασης επί του συνόλου των πεδίων της αίτησης δεν εξετάζεται.

Η υποβολή αιτήματος επανεξέτασης θα γίνεται στο πεδίο “Ένσταση” εντός  της ατομικής καρτέλας μητρώου του κάθε μέλους, στην ψηφιακή πλατφόρμα του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δ.ΙΕΚ.